DGS BİLGİLENDİRME VE MOTİVASYON TOPLANTISI YAPILDI...

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

“DGS Bilgilendirme ve Motivasyon” Semineri

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından “DGS Bilgilendirme ve Motivasyon” semineri düzenlendi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu adına açılış konuşması yapan Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nurgül YALÇIN, DGS sınavının ön lisans öğrencilerinin lisans eğitimine geçme yolunda devlet tarafından kendilerine tanınmış önemli bir fırsat olduğunu dile getirerek, programın düzenlenmesinde emeği geçen akademisyenlere ve programa katılan öğrencilere teşekkür etti.

Seminerde Öğr.Gör.Ahmet ŞİT  DGS sınavı hakkında genel  ve teknik bilgiler, tercihlerle ilgili bir sunum yaptı. Programın açık oturum bölümünde dikey geçiş sınavıyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni kazanan öğrenciler Mehmet Karacan, Abdulkadir Torkak, Fahri Canpolat, Hakan Eşkin ve Fatma Durdu Dönen DGS’ye hazırlık ve sonrasındaki kariyer süreciyle ilgili olarak sınava hazırlanacak öğrenciler için deneyimlerini paylaştılar, görüş ve önerilerini dile getirdiler. Program soru/cevap ve takdim konuşmasıyla sona erdi.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2019