Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu

DGS BÄ°LGÄ°LENDÄ°RME VE MOTÄ°VASYON TOPLANTISI YAPILDI...

 

 

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

“DGS Bilgilendirme ve Motivasyon” Semineri

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu MüdürlüÄŸü tarafından “DGS Bilgilendirme ve Motivasyon” semineri düzenlendi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu adına açılış konuÅŸması yapan Müdür Yardımcısı ÖÄŸr. Gör. Nurgül YALÇIN, DGS sınavının ön lisans öÄŸrencilerinin lisans eÄŸitimine geçme yolunda devlet tarafından kendilerine tanınmış önemli bir fırsat olduÄŸunu dile getirerek, programın düzenlenmesinde emeÄŸi geçen akademisyenlere ve programa katılan öÄŸrencilere teÅŸekkür etti.

Seminerde ÖÄŸr.Gör.Ahmet ŞİT  DGS sınavı hakkında genel  ve teknik bilgiler, tercihlerle ilgili bir sunum yaptı. Programın açık oturum bölümünde dikey geçiÅŸ sınavıyla Ä°ktisadi ve Ä°dari Bilimler Fakültesi’ni kazanan öÄŸrenciler Mehmet Karacan, Abdulkadir Torkak, Fahri Canpolat, Hakan EÅŸkin ve Fatma Durdu Dönen DGS’ye hazırlık ve sonrasındaki kariyer süreciyle ilgili olarak sınava hazırlanacak öÄŸrenciler için deneyimlerini paylaÅŸtılar, görüÅŸ ve önerilerini dile getirdiler. Program soru/cevap ve takdim konuÅŸmasıyla sona erdi.

                                                                                                    

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024                                            

web tasarým