Yavuz Sultan Selim Ä°lkokuluna Ziyaret

Sosyal Bilimler MYO Ä°ÅŸletme Yönetimi öÄŸrencileri, ÖÄŸr.Gör. Ali Emin Ä°SLAMOÄžLU’nun danışmanlığında gönüllülük çalışması kapsamında Yavuz Sultan Selim Ä°lkokulunda minik öÄŸrencilerle güzel zaman geçirdiler.Kendi imkanlarıyla köy okuluna ulaşıp idareci, öÄŸretmen ve öÄŸrencilerle tanıştılar, okul bahçesinde anaokulu ve ilkokul öÄŸrencileriyle birlikte, simit, meyve suyu, yöresel ürünler ile kahvaltı yaptılar, öÄŸrencilerin sınıflarını ziyaret ettiler, çalışmalarını incelediler, parkta vakit geçirdiler, birlikte oyunlar oynadılar.