İnanlı Köyü İlkokulunu Ziyaret

Sosyal Bilimler MYO Dış Ticaret öÄŸrencileri, ÖÄŸr.Gör. Dr. Seyit Ali MÄ°ÇOOÄžULLARI’nın danışmanlığında gönüllülük çalışması kapsamında Ä°nanlı Köyü Ä°lkokulu’nun minik öÄŸrencileriyle buluÅŸtular. Kendi imkanlarıyla köy okuluna ulaşıp idareci, öÄŸretmen ve öÄŸrencilerle tanıştılar, okulun çeÅŸitli eÄŸitim ve öÄŸretim materyalinin saÄŸladılar, onarım gerektiren materyalin onardılar, okul bahçesinde öÄŸrencilerle birlikte oyunlar oynadılar, miniklere aldıkları hediyeleri takdim ettiler; kısaca empati kurabilmenin, birilerinin hayatına olumlu yönde dokunabilmenin, yardımlaÅŸmanın, ortak duygular içerisinde yer almalarını erdemine eriÅŸtiler. Dış Ticaret bölümü öÄŸrencilerimize bu çabaları için kendilerine çok teÅŸekkür ediyoruz.