Kızılay Ve Çocuklar

ÖÄŸr.Gör. Ali Emin Ä°SLAMOÄžLU danışmanlığında Sosyal Bilimler MYO Ä°ÅŸletme Yönetimi öÄŸrencileri tarafından, Kızılay Kilis Åžubesi iÅŸbirliÄŸiyle, 29 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında çeÅŸitli etkinliklerle kutlanan Kızılay haftasında Selahattin Ä°yigün Ä°lkokulu ziyaret edildi. Türk Kızılayı’nın tanıtımı ve yürüttüÄŸü insani yardım faaliyetleri, yüz boyama, ikramlar ve çeÅŸitli oyunlar eÅŸliÄŸinde öÄŸrencilere anlatılarak, Türk Kızılayı’na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratıldı.