Temiz Ormanlar

ÖÄŸr.Gör. Ali Emin Ä°SLAMOÄžLU danışmanlığında Sosyal Bilimler MYO Ä°ÅŸletme Yönetimi öÄŸrencileri, 2 bin dönümlük arazi üzerine yapılan Resul Osman Dağı Mesire Alanında bilinçsiz kullanım ve sorumsuzluk sonucu ortaya çıkan çevre kirliliÄŸine karşı yol ve orman temizliÄŸi (yangına sebebiyet verebilen cam ÅŸiÅŸe, kağıt ve kartonlar, doÄŸayı kirleten plastik ambalaj ve atıklar) yaparak, ÅŸehirde yaÅŸayan insanların doÄŸayla buluÅŸtuÄŸu, stresten uzak güzel vakit geçirdiÄŸi ormanlık mesire alanının korunmasına önemli bir katkı saÄŸladılar.