Kan ver Umut Ol

Kan Ver Umut Ol
Sosyal Bilimler MYO Ä°ÅŸletme Yönetimi öÄŸrencileri tarafından, ÖÄŸr.Gör. Ali Emin Ä°SLAMOÄžLU danışmanlığında, Kızılay Kilis Åžubesi iÅŸbirliÄŸiyle, 29 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında çeÅŸitli etkinliklerle kutlanan Kızılay haftasında Cumhuriyet Meydanında vatandaÅŸlara Türk Kızılayı’nın ve yürüttüÄŸü insani yardım faaliyetlerinin tanıtımı yapıldı. KarataÅŸ kampüsüne gelen Kan Bağış Otobüsü ziyaret edilerek kan bağışında bulunuldu, üniversite öÄŸrencilerine kan vermenin önemi ve faydaları anlatılarak kan vermeleri teÅŸvik edildi.

Kızılay haftası kapsamında "Bir Damla Kan, Bin Umut" konulu etkinliÄŸimiz Hukuk ve Adalet öÄŸrenci topluluÄŸunun katkılarıyla tüm kampüs öÄŸrencilerinin yoÄŸun katılımıyla gerçekleÅŸti. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öÄŸrencileri tarafından Kızılay Kilis Åžubesi iÅŸbirliÄŸiyle KarataÅŸ kampüsüne gelen Kan Bağışı Otobüsü ziyaret edilerek Kızılay’a kan bağışında bulunuldu. Gönüllü öÄŸrencilerimiz üniversite öÄŸrencilerine kan vermenin önemini ve faydalarını anlatarak kan vermeye teÅŸvik etti.