Çayıraltı Köyü İlkokulu Ziyaret

Sosyal Bilimler MYO Adalet Bölümü Hukuk Programı  öÄŸrencileri, ÖÄŸr.Gör. Mustafa ARSLAN’nın danışmanlığında gönüllülük çalışması kapsamında Çayıraltı Köyü  Ä°lkokulunda minik öÄŸrencilerle güzel zaman geçirdiler.Kendi imkanlarıyla köy okuluna ulaşıp idareci, öÄŸretmen ve öÄŸrencilerle tanıştılar, okul bahçesinde anaokulu ve ilkokul öÄŸrencileriyle birlikte ve  Gönüllü öÄŸrencilerimiz okul duvarlarını farklı renklerde pastel tonlarda boyayarak okul ve çevresini güzelleÅŸtirdiler.