Karataş Çardak Söyleşileri Kapsamında "Kilis 7 Aralık Üniversitesi Not Değerlendirme Sistemi" Konulu Etkinlik Yapıldı...

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Bölüm BaÅŸkanı Sayın ÖÄŸr.Gör. Cemil TEKE hocamız tarafından öÄŸrencilerimizin en merak ettiÄŸi konulardan biri olan "Bağıl DeÄŸerlendirme Not Sistemi" hakkında genel bilgilerin verildiÄŸi verimli bir etkinlik gerçekleÅŸtirildi.

ÖÄŸr.Gör. Cemil TEKE'nin sunumuyla baÅŸlayan etkinlik daha sonra öÄŸrencilerimizden gelen sorulara verilen cevaplarla devam etti.