Akademik Kurul Toplantısı

Meslek Yüksekokulumuz' da 2021-2022 EÄŸitim- ÖÄŸretim yılı akademik kurul toplantısı; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa DoÄŸan KARAÇOÅžKUN'un baÅŸkanlığında Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr. ÖÄŸr. Üyesi Muharrem ÅžAHÄ°NER,  müdür yardımcılarımız, bölüm baÅŸkanlarımız , bölüm baÅŸkan yardımıcılarımız ve akademik personlimizin katılımıyla gerçekleÅŸtirildi. Toplantının ardından Rektörümüz KARAÇOÅžKUN, doktarasını bitiren öÄŸretim üyelerimize hediye takdim ederek bundan sonraki çalışmalarında baÅŸarılar diledi.