Meslek Yüksekokulumuzda İŞKUR Aracılığıyla Sertifika Programı Gerçekleştirildi.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi  Kariyer Planlama Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi ve Kilis Ä°ÅžKUR iÅŸ birliÄŸiyle, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda "Bu Kulüpte Ä°Åž var" konulu Ä°ÅŸ Kulübü çalışması yapıldı. Çalışmanın sonunda  Müdürümüz Doç.Dr. Muharrem Åžahiner, KAPUAM Müdüresi Doç. Dr. Esra ASICI ve Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcımız ÖÄŸr. Gör. Mehmet GÖNÜLER ve eÄŸitimi gerçekleÅŸtiren Kilis   Ä°ÅžKUR uzmanı Eda DAÄžTEKÄ°N tarafından   öÄŸrencilerimize eÄŸitim sertifikaları verildi.