"Ceza Muhakemesi Hukukunda Avukatlara Tanınan Hukuki Ayrıcalıklar: Avukatların Aranması" Konulu Eğitim Semineri

10 Mayıs günü Kilis Barosu tarafından, Kilis Adliye Sarayı Konferans Salonunda "Ceza Mahkemesi Hukukunda Avukatlara Tanınan Hukuki Ayrıcalıklar: Avukatların Aranması" konulu eğitim semineri düzenlendi. Kilis Barosu Başkanı, Av. Mehmet TAŞÇI'nın ev sahipliği yaptığı ve Kilis Barosuna kayıtlı avukatlar ile stajyer avukatlarının katıldığı seminerde; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz hocalarından Öğretim Görevlisi Av. Zeynep Büşra KORKMAZ, avukatların üzerinin, eşyasının, ofisinin ve konutunun aranması konularında sunum gerçekleştirildi ve sorulara cevap verdi.

web tasarm