Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

2023-2024  Eğitim-Öğretim Yılı Sosyal Bilimler MYO mezuniyet programı gerçekleştirildi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Ruhat YAŞAR 'ın katılımıyla devam eden programda Müdürümüz Doç. Dr. Abdullah ALTUNCU konuşma yaptı. Ardından Meslek Yüksekokulunda dereceye giren öğrencilere plaket takdimi yapıldı. Plaket takdiminin ardından bölümlerimizde dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri takdim edildi. Bölüm öğrencilerimizin hazırladığı videoların izlenmesinin ardından program kep atma töreni ve fotoğraf çekimiyle sona erdi. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, hayat boyu başarılar dileriz.

web tasarm