ÖĞRENCİLERİMİZ ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİNDE...

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programı öÄŸrencileri, Silah Uygulamaları dersi kapsamında dersin yürütücüsü Kilis Emniyet MüdürlüÄŸü EÄŸitim Åžube Müdürü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Keklik öncülüÄŸünde Kilis Emniyet MüdürlüÄŸü Atış Poligonunda uygulamalı silah eÄŸitimine ve Çevik Kuvvet Åžube MüdürlüÄŸünde uygulamalı özel güvenlik eÄŸitimi etkinliÄŸine katıldı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. ÖÄŸr. Üyesi Halil Uzun’un da katıldığı etkinlik kapsamında Özel Güvenlik ve Koruma Programı öÄŸrencileri derste edinmiÅŸ oldukları teorik bilgileri pratikte uygulama imkânı buldular. Etkinliklere katılan öÄŸrenciler eÄŸitim veren Kilis Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü personeline teÅŸekkür ettiler.