ÖĞRENCİLERİMİZ ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİNDE...

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencileri, Silah Uygulamaları dersi kapsamında dersin yürütücüsü Kilis Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Keklik öncülüğünde Kilis Emniyet Müdürlüğü Atış Poligonunda uygulamalı silah eğitimine ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde uygulamalı özel güvenlik eğitimi etkinliğine katıldı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halil Uzun’un da katıldığı etkinlik kapsamında Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencileri derste edinmiş oldukları teorik bilgileri pratikte uygulama imkânı buldular. Etkinliklere katılan öğrenciler eğitim veren Kilis İl Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür ettiler.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2020