Karataş Çardak Söyleşileri Kapsamında "Kilis 7 Aralık Üniversitesi Not Değerlendirme Sistemi" Konulu Etkinlik Yapıldı...

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Bölüm Başkanı Sayın Öğr.Gör. Cemil TEKE hocamız tarafından öğrencilerimizin en merak ettiği konulardan biri olan "Bağıl Değerlendirme Not Sistemi" hakkında genel bilgilerin verildiği verimli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Öğr.Gör. Cemil TEKE'nin sunumuyla başlayan etkinlik daha sonra öğrencilerimizden gelen sorulara verilen cevaplarla devam etti.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2020