2020-2021 MEZUNİYET TÖRENİ

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun Mezuniyet CoÅŸkusu

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun 2020-2021 eÄŸitim öÄŸretim yılında önlisans eÄŸitimini tamamlayan öÄŸrencilerimiz için Üniversitemiz 15 Temmuz Meydanı’nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı’nın okunması ile baÅŸlayan tören, Yüksekokul Müdürü Dr. ÖÄŸr. Üyesi Muharrem ÅžAHÄ°NER ve Yüksekokul Birincisi Orhan YILDIZ’ın konuÅŸmaları ile devam etti.

Dereceye giren öÄŸrencilere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Ruhat YAÅžAR, Prof. Dr. Mehmet Ali YILDIRIM, Yüksekokul Müdürü Dr. ÖÄŸr. Üyesi Muharrem ÅžAHÄ°NER ve bölüm hocaları tarafından ödülleri ve baÅŸarı belgeleri takdim edildi.

Tören, bölümlerdeki tüm öÄŸrencilere ödüllerinin ve baÅŸarı belgelerinin verilmesinin ardından toplu kep atma seremonisi ve fotoÄŸraf çekimi ile sona erdi.

Mezunlarımızı bu anlamlı günde yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teÅŸekkür eder; sevgili mezunlarımıza meslek hayatlarında baÅŸarı ve mutluluklar dileriz.