Akademik Kurul Toplantısı

Meslek Yüksekokulumuz' da 2021-2022 Eğitim- Öğretim yılı akademik kurul toplantısı; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan KARAÇOŞKUN'un başkanlığında Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muharrem ŞAHİNER,  müdür yardımcılarımız, bölüm başkanlarımız , bölüm başkan yardımıcılarımız ve akademik personlimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantının ardından Rektörümüz KARAÇOŞKUN, doktarasını bitiren öğretim üyelerimize hediye takdim ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2022