Mezuniyet EtkinliÄŸi

2021 22 eÄŸitim öÄŸretim yılı mezunlarımızdan Adalet bölümü öÄŸrencilerimiz rektörlük merkez kampüste mezuniyetlerini çiÄŸ köfte yoÄŸurarak kutladılar. 2 yıllık eÄŸitim öÄŸretim hayatlarını renkli bir kutlama etkinliÄŸi ile noktaladılar. ÖÄŸrencilerin gerçekleÅŸtirdiÄŸi etkinliÄŸe  yüksek okul müdürümüz doçent doktor Muharrem Åžahiner, müdür yardımcılarımız Mehmet gönüler Zeynep BüÅŸra Korkmaz ve öÄŸretim görevlisi Betül Asena Korkmaz da katıldılar. EtkinliÄŸin ilerleyen saatlerinde üniversite rektörümüz Mustafa DoÄŸan karaçoÅŸkun, rektör yardımcılarımız Mehmet Ali Yıldırım, Halil aldemir; rektör danışmanımız doçent doktor Ömer Cide sürpriz ziyaretleri ile renk kattı.Yüksek okulumuz adalet bölümü öÄŸrencileri mezuniyetlerini çiÄŸ köfte partisi ile kutladılar.

Yüksekokulumuz Adalet Bölümü ÖÄŸrencileri Mezuniyetlerini ÇiÄŸ köfte EtknliÄŸi ile Kutladılar.

2021-2022 eÄŸitim öÄŸretim yılı mezunlarımızdan Adalet Bölümü  öÄŸrencilerimiz mezuniyetlerini, Rektörlük merkez kampüste  çiÄŸ köfte yoÄŸurarak kutladılar.  ÖÄŸrencilerin gerçekleÅŸtirdiÄŸi etkinliÄŸe  Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Muharrem ÅžAHÄ°NER, müdür yardımcılarımız ÖÄŸr. Gör. Mehmet GÖNÜLER ve ÖÄŸr. Gör. Zeynep BüÅŸra KORKMAZ ile Bölüm   ÖÄŸr. Gör. Betül Asena SÖNMEZ de katıldılar. EtkinliÄŸin ilerleyen saatlerinde Üniversite Rektörümüz  Prof. Dr. Mustafa DoÄŸan KARAÇOÅžKUN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr.  Mehmet Ali YILDIRIM, Prof. Dr.Halil ALDEMÄ°R; Rektör Danışmanımız Doç. Dr.  Ömer CÄ°DE sürpriz ziyaretleri ile  etkinliÄŸe renk kattılar.